Keuken | Je eigen moestuintje

april 08, 2016

Afgelopen weken ging er weer menig moestuintje over de toonbank bij de grootste supermarkt van Nederland. Velen gingen ijverig aan de slag met het kweken van de groenten en kruiden. En of er nou uiteindelijk wel of geen eetbare resultaten zijn, vers groen geeft een fris lentegevoel in je keuken. Ik zet een paar ideeën op een rij hoe je uiteindelijk de plantjes mooi kunt etaleren.

Met het Fintorp ophangsysteem van de Ikea kun jij je eigen rek met kruiden samenstellen.

Je miniplantjes komen mooi uit op een etagère met meerdere lagen - via Urban ComfortVoor een fris en zomers geheel zet je je kruiden in een 'Mason Jar', ik heb dergelijk glazen potten voor weinig geld bij de Action gezien - via Consumer Crafts.

Je kruiden kun je ook in kopjes zetten - deze kun je aanpassen naar je eigen stijl en smaak natuurlijk - via BHGHierboven staan slechts enkele inspirerende ideeën voor je eigen moestuintje. Je kunt natuurlijk ook andere voorwerpen gebruiken om je plantjes in te zetten, van blik tot design potjes, van papieren zakken tot vernuftige irrigatie systemen.

Het kan ook zijn dat je je kruiden het liefst zo snel mogelijk naar buiten verplaatst. Eerder schreef ik al een artikel over een kruidentuin op je balkon (of tuin) - lees het hier.


En... ben jij ook al ijverig aan de slag gegaan met die gezellige kleine potjes? Of heb je ze - net als ik - nog netjes klaarstaan? ;)


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.