Weekend idee | DIY Mini balkontafel

april 22, 2016

Het is vrijdag en het is lente - zo vlak voor het weekend is dat de perfecte combi voor een geniaal buitenidee. Mits de weersverwachting goed is natuurlijk, maar ja, dat heb ik niet in de hand - helaas.

V. en ik hebben geen grote tuin, maar wel een gezellig balkon. Het is lang en smal dus het is passen en meten om stoelen, een tafel, bloempotten, een kastje et cetera allemaal kwijt te kunnen. Meestal hebben we een laag opklaptafeltje tussen ons in staan. Werkt prima, maar ik vroeg me af of er nog meer leuke ideeën zijn voor tafeltjes op het balkon. En jawel...

Deze mini balkontafel is ontworpen door Daniel Gantes maar, bij mijn weten, niet te koop. Zelf aan de slag met een houten schraag dan maar? Met wat creativiteit en innovativiteit kom je, denk ik, een heel eind. Veel plezier!

Via designindaba

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.