Weekend idee | Tuin overkapping

april 15, 2016

Het is vrijdag en het is lente - zo vlak voor het weekend is dat de ideale combinatie voor een goed buiten-idee. We hebben al schitterende, zonnige dagen gehad waarbij we genoten hebben in de buitenlucht - strand, park en op het balkon. Helaas laat het weer het niet toe om iedere dag in de tuin of op het balkon te zitten.


Met een overkapping of veranda kun je echter al snel buiten zijn. Daarom laat ik je vandaag een aantal inspirerende ideeën zien.

Deze stoere overkapping met sfeervollis in ieder seizoen een passende oplossing. Zie jij jezelf ook al zitten? Via Caroline le Grand Design.
Door de overkapping aan je huis te plaatsen zit je altijd droog en knus Via Woonstijl
Tussen twee muren kun je een mooie overkapping maken van stevig balken en transparante dakplaten. Gevonden op deco-a-gogo
Een mooie strakke oplossing. Het lijkt bijna wel een serre! Door Niek Roos
Krijg jij, met het zien van deze overkappingsideeën ook al zo'n zin om buiten te zitten?
Geniet van je weekend!You Might Also Like

1 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.