7x leuke notitieboekjes

mei 31, 2016

Het moge duidelijk zijn, ik heb een zwak voor mooie papiertjes, washitapes en andere knutselartikelen. Veel budgetshops liggen momenteel vol met dergelijke hobbyspullen, klaar om je te verleiden om meegenomen te worden. Ik heb me voorgenomen om niet te vaak naar zo'n winkel te gaan, want als ik ga dan is mijn mandje ook behoorlijk vol. Maar ja, ik wordt er ook zooo blij van.

Ook notitieboekjes vallen in deze categorie. Dus, omdat ze zo leuk zijn, heb ik een aantal mooie of grappige boekjes op een rij gezet. Niet die van de budgetshops, maar net even wat anders...

Deze schitterende notitieboekjes met botanische look zijn een lust voor het oog! Ze zijn, zoals je ziet van Zara Home.
Een mooi notitieboekje met tropische touch via VTwonen


Natuurlijk ken jij die fijne notitieboekjes van Moleskine! Ze hebben regelmatig bijzondere collecties en prints zoals deze notitieboekjes met door Benjamin Barrios getekende vissen.

Een mooie quote en een notitieboekje - een perfecte combinatie voor een leuk item voor op je verlanglijstje. Behalve deze quote zijn er ook nog andere versies verkrijgbaar Via Living.nl
Dit notitieboekje met geweldige illustratie van Harriet Russell is verkrijgbaar via Noodoll


Ik ben lichtelijk fan van deze schattige mini smiley notitieboekjes met gekleurde pagina's. Via lightinthebox


'The book' met deze gouden stipjes is toch de beste basis voor je eigen, meest dromerige sprookjesverhalen! En gewoon te koop bij de HEMAWelk notitieboekje zou niet misstaan in jouw handtas of interieur?
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.