Binnenkijken | Zandstenen zuilen en traditionele tegels

mei 27, 2016


 

Op zoek naar inspirerende woonideeën stuitte ik op een prachtig gerestaureerd 18e-eeuws pand in het hart van de Medina Essaouira, Marokko. De originele kenmerken van de woning, de vijf zandstenen zuilen, Thuya houten plafond en de prachtige zwart-witte traditionele tegels op de binnenplaats hebben een prominente plaats gekregen.

De inrichting bestaat uit een mix van vintage en moderne Europese meubels aangevuld met typisch Marokkaanse decoratie en antiek. Daarbij is er ruimte gemaakt voor opvallende kunstwerken en unieke textielwerken.De patio

Persoonlijk vind ik de grote, lichte open binnenplaats de mooiste plek in het huis. Hier vind je de schitterende, originele vloer. De open ruimte leidt je naar de keuken die trendy en open is ingericht, voorzien van alle moderne gemakken. De oppervlakken en planken van de keuken zijn allemaal gebeeldhouwd en van een traditionele coating (die ook in hamams wordt gebruikt) voorzien.

Qua meubilair valt natuurlijk de grote eettafel op, het is een grote plaat van Eucalyptus hout. De lounge is voorzien van gemakkelijke stoelen en Marokkaanse poefjes.


 
 Bovenverdiepingen

De woning heeft een eerste, tweede en derde verdieping. waar zich een aantal slaapkamers, badkamers, een salon met open haard en dakterrassen bevinden. Alle ruimtes zijn luxe, smaakvol en comfortabel ingericht.


 
Je zult het vast met me eens zijn dat dit een heerlijk plekje moet zijn om te vertoeven - dat kan! Dit schitterende optrekje wordt verhuurd als vakantiewoning. Bekijk, voor informatie en nog meer foto's de website: 5 columnsBron foto's: Lisa Burk Interiors en 5 columns

Dit blogartikel is gewoon ter inspiratie en niet gesponsord, helaas. :)

You Might Also Like

1 reacties

  1. Jeetje wat een prachtig huis zeg, echt helemaal mijn smaak. Vooral die tegels op het binnenplaatsje!

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.