Cadeautjes inpakken | Eenvoudige basis

mei 03, 2016

'Het is gelukkiger te geven dan te ontvangen'; een zeer bekende uitspraak die maar al te waar is. Een cadeau hoeft hiervoor helemaal niet duur of groot te zijn. Vaak is het al genoeg om spontaan een klein of eenvoudig presentje te maken of te kopen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een gezellige verpakking en een glimlach bij het afgeven.

Ik vind het erg leuk om een cadeau mooi in te pakken. Hierbij probeer ik altijd de ontvanger in gedachte te houden. Dus waar houdt hij of zij van? Welke stijl of kleur? Wat is zijn/haar leeftijd? Vervolgens ga ik creatief aan de slag met inpakpapier en -folie, lint, papiertjes etc.

Ik laat je graag enkele leuke inpakideeën zien. Inspirerende tips die jou op weg kunnen helpen bij het inpakken van je kleine cadeaus. In deze blog lees je over het gebruik van een eenvoudige basis, in toekomstige blogs zul je andere leuke tips voorbij zien komen.


Eenvoudige basis

Soms heb je geen cadeaupapier bij de hand of past het niet bij de ontvanger of de gelegenheid. Met basic kraftpapier, wit en/of crèmekleurig papier kom je al een heel eind. Je maakt het namelijk af met kleine details zoals je hieronder op de foto's ziet. Je voegt grotere elementen toe zoals bloemen of kruiden, een mooie kaart of foto. Tot slot versier je het geheel met een mooi stuk lint, washi tape, een draadje wol of iets dergelijks. Zo geef je het presentje een persoonlijke en creatieve touch.

Leuk ingepakt met behulp van crèmewit papier, vrolijk washi tape en een eindje wol Via thefoxandstar

Wees creatief en teken of stempel zelf iets op kraftpapier of gewoon wit papier. Leuke strik eromheen, klaar! Via Pinterest
Met witte stift of verf versier je eenvoudig je kraftpapier op een creatieve manier. Ook het simpele idee van het gebruik van een labelmaker vind ik erg leuk. Uitleg en idee van almostmakesperfect

Met nep bloemen als decoratie en een persoonlijk naamlabel geef je je cadeau zeker een extra dimensie Via Pinterest
Versier ook eens je basic kraftpapier met een mooie foto of kaart Via Pinterest

Zo zie je maar... met een eenvoudige basis en wat creativiteit kun je de kleinste cadeautjes tot de mooiste presentjes omtoveren. Meer inpakinspiratie? Kijk en volg mijn favorieten ideeën via mijn DIY Gifts and wrapping - bord op Pinterest

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.