DIY | Wijnrek van steigerhout

mei 23, 2016


DIY | Wijnrek van steigerhout

Het kan soms lastig zijn om een sfeervol wijnrek te vinden. Deze DIY laat zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met behulp van een plank en wat haken heb je in een mum van tijd een nieuwe plaats om je mooiste wijnflessen te showen en te stallen.


Benodigdheden en werkwijze:
  • Een mooie plank van steigerhout
  • Grote haken (kijk even naar de diameter, er moet een wijnfles in passen)
  • Koperkleurige verfspray
  • Schoolbordenkrijtverf en schilderstape
Schuur het hout lichtjes op zodat de ruwe kantjes eraf zijn. Je kunt ook een andere houtsoort pakken of deze schilderen zodat deze beter bij je interieur past. Spuit de haken in de gewenste kleur en bevestig deze als ze droog zijn op het hout. Rechthoekje schoolbordenkrijtverf erop schilderen en klaar is je wijnrek. Bevestig het rek aan de muur of zet het op een stevige ondergrond.


De complete, Engelse, beschrijving met stap-voor-stap foto's vind je hier: ispydiy

Er zijn een paar DIY blogs die ik graag in de gaten houd om creatieve inspiratie op te doen. Eén hiervan is I spy DIY, waar deze DIY van dit mooie wijnrek ook van is. De doe-het-zelf projecten zijn goed opgebouwd met mooie stap-voor-stap foto's en leuk om te zien/te lezen. Een aanrader dus!


  bron: ispydiyYou Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.