Te gekke serviezen

mei 10, 2016

Hou jij wel van een grapje en een kleurtje in huis? Dan vind jij wellicht de volgende serviezen wel te gek! Ik zet er een aantal op een rij.

Helemaal binnen de botanical trend passend zijn deze bordjes van Sooji Kim, ontwerper bij Bloomingville.  

Gouden stipjes, roze... hoe schattig en stoer tegelijk. Manlief V. zou hiervan niet willen eten, maar zou jij het aandurven? Ook van Bloomingville.

Al eerder op mijn blog besproken, helemaal van nu: flamingo's. Ditmaal in een chique jasje op een leuk servies, van Lou Rata. Verkrijgbaar bij Amara
Ook een cactus of in ieder geval een printje ervan kan niet ontbreken in je trendy interieur. Met deze bordjes haal je deze hippe plantjes wel heel gemakkelijk en op een leuke manier in huis. Via Zazzle
De promotiecampagne van de Giltig collectie van IKEA is nogal uitzonderlijk te noemen, maar het valt wel op. Het servies van deze collectie zal ook zeker opvallen en in de smaak vallen. Afbeelding via Pauline Morrissey


Welke van de bovenstaande zou jij aandurven of leuk vinden voor deze lente/zomer?

You Might Also Like

2 reacties

  1. wat een supermooi servies! zelf heb ik servies van melamine ben daar ook erg blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk C. ik dacht dat een Melamine servies voornamelijk geschikt was voor op de boot, camping of tijdens de picknick. Thanks4sharing. Groetjes, Afina

      Verwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.