Vernieuwd | Pagina's op mijn blog

mei 20, 2016
Een blog bijhouden kost nogal wat tijd en energie. Afgelopen maanden was vooral dat laatste slechts in beperkte mate aanwezig. Het regelmatig posten van een artikel was dan ook een hele uitdaging, het aangaan van samenwerkingen tijdelijk onmogelijk en het bijwerken van algemene pagina's uitgesloten.

Gelukkig vond ik deze week eindelijk de gelegenheid om dat laatste af te tikken. Sinds afgelopen dinsdag lees je mooie introducties over de hoofdthema's van mijn blog: wonen, maken en leven. De 'even voorstellen' pagina is vervangen door een 'over mij' pagina met een overzichtelijke infographic. Tot slot kwam er een 'contact' pagina die onder andere linkt naar de informatie over samenwerken.


Binnenkort ga ik aan de slag met een leuke samenwerking in combinatie met een unieke winactie. Verder lees je natuurlijk inspirerende artikelen over wonen en decoreren, creatieve DIY's en informatieve artikelen over fibromyalgie.


 

Bekijk ter introductie de pagina's: wonen, maken en leven.
http://www.wonen-maken-leven.nl/p/wonen_17.html 

http://www.wonen-maken-leven.nl/p/maken_12.html

http://www.wonen-maken-leven.nl/p/leven.html


Als jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Bloglovin. De nieuwste blogs verschijnen automatisch in je leeslijst. Open de link naar mijn blog voor een optimale opmaak.

Volg mij ook op Instagram  wonen.maken.leven (voor nog meer wooninspiratie) en creative_each_day (met foto's van mijn creatieve projecten).You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.