Vernieuwd | Pagina's op mijn blog

mei 20, 2016
Een blog bijhouden kost nogal wat tijd en energie. Afgelopen maanden was vooral dat laatste slechts in beperkte mate aanwezig. Het regelmatig posten van een artikel was dan ook een hele uitdaging, het aangaan van samenwerkingen tijdelijk onmogelijk en het bijwerken van algemene pagina's uitgesloten.

Gelukkig vond ik deze week eindelijk de gelegenheid om dat laatste af te tikken. Sinds afgelopen dinsdag lees je mooie introducties over de hoofdthema's van mijn blog: wonen, maken en leven. De 'even voorstellen' pagina is vervangen door een 'over mij' pagina met een overzichtelijke infographic. Tot slot kwam er een 'contact' pagina die onder andere linkt naar de informatie over samenwerken.


Binnenkort ga ik aan de slag met een leuke samenwerking in combinatie met een unieke winactie. Verder lees je natuurlijk inspirerende artikelen over wonen en decoreren, creatieve DIY's en informatieve artikelen over fibromyalgie.


 

Bekijk ter introductie de pagina's: wonen, maken en leven.
http://www.wonen-maken-leven.nl/p/wonen_17.html 

http://www.wonen-maken-leven.nl/p/maken_12.html

http://www.wonen-maken-leven.nl/p/leven.html


Als jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Bloglovin. De nieuwste blogs verschijnen automatisch in je leeslijst. Open de link naar mijn blog voor een optimale opmaak.

Volg mij ook op Instagram  wonen.maken.leven (voor nog meer wooninspiratie) en creative_each_day (met foto's van mijn creatieve projecten).You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.