Weekend idee | DIY hangende bloembak

mei 06, 2016

Het is weer vrijdag, tijd voor een nieuw creatief weekend idee. Klaar om te genieten van de zon en je tuin of balkon. Deze hangende bloembakken kun je vullen met kleine, decoratieve plantjes of je maakt er je moestuintje van. Maak zelf bakken van hout of neem houten kistjes, boor in de hoeken gaten en doe het dikke touw erdoorheen.
Creatief idee, uitwerking en afbeeldingen via HittaHem

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.