Weekend idee | Recyclen en decoreren

mei 13, 2016

Het is weer vrijdag, tijd voor creatieve buiteninspiratie, ideetje voor het weekend? Eerder las je al op mijn blog hoe je kunt decoreren met 'afval'. Vandaag geef ik nog een paar extra ideeën op het gebied van recyclen.


Oude plastic flessen worden een plantenbak. Hang er een flink aantal horizontaal op, tegen de muur, en je hebt een super hippe urban garden. Via California Home
Misschien vind je wel ergens een mooi antiek vogelkooitje, deze kun je vullen met plantjes. Staat zo gezellig! Via icreativeideas
Oude autobanden, er staan zoveel leuke en minder leuke toepassingen op internet. Maak bijvoorbeeld een zitje, een tafeltje of een verrijdbare opbergruimte met deksel voor kinderspeelgoed of tuingereedschap. Deze plantenbak is ook erg leuk. De DIY beschrijving vind je op addicted2diy

Maak zelf een creatieve fontein. Bijvoorbeeld met een versleten muziekinstrument zoals deze piano of ouderwetse gebruiksvoorwerpen. Afbeelding via Imgur

Geef oud speelgoed een tweede leven in je tuin of op je balkon.
Hoe stoer is deze truck, gevuld met plantjes! Via Famme

Je ziet het, er zijn zoveel mogelijkheden voor het recyclen en hergebruiken van spulletjes. Plantjes erin en je hebt een originele plantenbak of fontein.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.