7x | Meubilair op hoge poten

juni 07, 2016

In woonwereld wordt nogal wat op poten gezet, letterlijk! Hiermee krijgt een woontrend van de jaren 50 een ware comeback. Ik heb het over meubilair op slanke, hoge pootjes. Ik laat vandaag enkele meubelstukken zien met deze eigenschap, in diverse vormen en stijlen.

Mooie grote tafel, gedragen door zwarte, slanke pootjes Via House Doctor
Deze bank en het tafeltje hebben het allebei, slanke hoge pootjes waardoor je een ruimtelijk effect creëert. Via  bloomingville
Een vintage tafeltje is weer helemaal hip door de strakke, slanke pootjes Afbeelding gevonden op Pinterest

Eigentijdse vitrinekast op, wederom, hoge smalle pootjes. Via Norrgavel

Drie op een rij, van bloomingville

Het ronde tafeltje van Zuiver met de drie houten pootjes (die je al overal ziet) heeft een zusje gekregen. Dit is de OSB collectie van Zuiver
Ook deze lamp staat stevig op drie smalle lange poten: Tripod van Zuiver
Hou jij van meubilair op smalle hoge pootjes? Of ben jij meer van het robuuste werk zoals de tafels in deze blog...

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.