Herinneringen aan de muur

juni 28, 2016


Wat doe jij met je foto's? Verdwijnen jouw vakantiekiekjes in de vage archieven van je computer en heb je grootse plannen met je familiefoto's maar geen tijd om ze uit te voeren? Dan wil ik jou inspireren om er weer wat mee te gaan doen!

Met onderstaande ideeën hang jij je herinneringen op een eenvoudige manier aan de muur. Combineer je foto's ook met andere souvenirs en materialen zoals kaarten, quotes, kleurkaartjes of afbeeldingen uit tijdschriften. Op die manier hoef je niet heel veel foto's af te drukken en wordt het een mooi geheel waar je graag naar kijkt, je eigen moodboard of prikbord.

Een rek waaraan je foto's, herinneringen en inspirerende afbeeldingen kan hangen zie je steeds vaker. Persoonlijk vind ik de combinatie met behang erg mooi. Via Ruemag

Plak je herinneringen aan de muur met washitape. Ook leuke kaartjes en papiertjes met patronen passen hier goed bij. Via insidecloset.com

Maak met deze DIY van NimiDesign zelf deze 'memory-boards' waar jij steeds weer andere foto's en kaartjes op kunt hangen
Maak een collage met behulp van lijstjes, clips, klembordjes en washitape Afbeelding via volang.elledecoration (bewerkt)

Met deze leuke DIY hang jij je herinneringen aan een mooie tak. Schilder de tak eventueel eerst in een kleur die bij je interieur past. Via lejournaldelamaisonVakantiefotografie, zo doe je er wat mee: Vorig jaar gaf ik al, in meerdere artikelen, tips waardoor het fotograferen op vakantie weer leuk wordt. Geen technische details maar praktische tips voor het schieten van een sfeervol plaatje, het kiezen van een thema en het stellen van een doel. Hopelijk heb je er wat aan en kun je dit jaar weer met frisse moed de mooiste foto's maken en er wat mee doen!

 http://afinapint.blogspot.nl/2015/05/vakantiefotografie-stel-een-doel.html 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.