Vakantiefotografie | Tips

juni 14, 2016Ga jij binnenkort met vakantie of heb jij al een vroege reis erop zitten? In dit digitale tijdperk nemen we meer foto's dan ooit, maar tegelijkertijd is het de uitdaging om daar iets moois mee te doen. Vaak verdwijnen vakantiekiekjes in vage archieven van de computer, waar slechts zelden een blik in geworpen wordt.

Vorig jaar gaf ik, in meerdere artikelen, tips waardoor het fotograferen op vakantie weer leuk wordt. Geen technische details maar praktische tips voor het schieten van een sfeervol plaatje, het kiezen van een thema en het stellen van een doel. Hopelijk heb je er wat aan en kun je dit jaar weer met frisse moed de mooiste foto's maken en er wat mee doen!Alle artikelen in de serie:
Vakantiefotografie, zo doe je er wat mee

 http://afinapint.blogspot.nl/2015/05/vakantiefotografie-stel-een-doel.html 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.