Vakantiefotografie | Tips

juni 14, 2016Ga jij binnenkort met vakantie of heb jij al een vroege reis erop zitten? In dit digitale tijdperk nemen we meer foto's dan ooit, maar tegelijkertijd is het de uitdaging om daar iets moois mee te doen. Vaak verdwijnen vakantiekiekjes in vage archieven van de computer, waar slechts zelden een blik in geworpen wordt.

Vorig jaar gaf ik, in meerdere artikelen, tips waardoor het fotograferen op vakantie weer leuk wordt. Geen technische details maar praktische tips voor het schieten van een sfeervol plaatje, het kiezen van een thema en het stellen van een doel. Hopelijk heb je er wat aan en kun je dit jaar weer met frisse moed de mooiste foto's maken en er wat mee doen!Alle artikelen in de serie:
Vakantiefotografie, zo doe je er wat mee

 http://afinapint.blogspot.nl/2015/05/vakantiefotografie-stel-een-doel.html 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.