Zomerse DIY | Cactus kussenhoes

juni 24, 2016


Ook zo'n zin in de zomer? Hoewel het weer nog niet echt meewerkt is het natuurlijk wel heerlijk dat het langer licht is. Dus zodra de zon maar iets gaat schijnen heb ik de neiging om te genieten van mijn balkonnetje, heb jij dat ook? Om de zomer nog iets dichterbij te halen wil je misschien ook je interieur en buitenruimte opfleuren met bijpassende decoraties.

Ga bijvoorbeeld aan de slag met het maken van je eigen kussenhoesjes - mooi voor op de bank of je tuinstoelen. Met dit DIY-pakket van Imakin kun je je eigen ontwerp maken en de bijgeleverde stof bestempelen met de textielverf die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Leuk! Wat ga jij maken?
Deze blogpost is niet gesponsord maar ter inspiratie.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.