Zomerse, smakelijke kunst?

juni 21, 2016

Nee, ik begin niet opeens met een foodblog, hoewel ik wel graag in de keuken sta. Maar deze afbeeldingen van zoete lekkernijen zijn toch wel zo mooi dat ze niet misstaan ter decoratie in je interieur. Kunst en lekker eten ligt soms dichter bij elkaar dan je denkt. Bovendien stralen ze op en top zomer uit, die vandaag officieel begonnen is - hoewel het weer nog niet echt meewerkt, maar ach.

Zomerse 'Eton Mess' Via bonnetable

Fruitige kwarktaart boordevol zomerkoninkjes

Wat een plaatje! Deze schitterende 'verpakking' bevat een chocolade taart Recept: merceditasbakery.
Luchtige cakejes, mooi gedecoreerd met bloemetjes

Aaah - hoe schattig zijn deze macarons!

Mooi taartje! Via Raspberricupcakes.com

Deze zomer kun je natuurlijk niet beginnen zonder flamingo's! Dus bij deze... Via stylemepretty

Vooruit... deze ongezonde, heerlijk zoete reeks even afsluiten met een gezonde smoothie - natuurlijk ook in zomerse kleuren en smaken! Recept: drozthegoodlife

Al deze afbeeldingen komen van Pinterest, ze staan op mijn bord Beautiful Food
Maak er een smakelijke zomer van!!

 

You Might Also Like

2 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.