DIY | Vakantieherinneringen verzamelen

juli 19, 2016

Je kunt er niet omheen... het is vakantietijd. Op het werk zijn er al collega's met vakantie en ook de kinderen in de buurt zijn de hele dag buiten. Misschien ga jij zelf ook nog op reis of ga je genieten van de zomer in eigen land. Wat zijn jouw plannen? En hoe ga jij ervoor zorgen dat je het vakantiegevoel nog lang bij je houdt?

Het is altijd leuk om op vakantie herinneringen te verzamelen. Dat kan natuurlijk met foto's (zie mijn tips: Vakantiefotografie, zo doe je er wat mee). Maar ook andere souvenirs die een mooi plekje krijgen in je interieur dragen bij aan het vakantiegevoel. Ik geef je een aantal voorbeelden van originele en leuke souvenirs.

Ga jij je vakantie vieren aan het strand? Vergeet dan geen schelpen te verzamelen. Met een sharpie stift maak je er creatieve kunstwerkjes van. Leuk ter decoratie of als cadeautje. De uitgebreide DIY tutorial vind je bij alisaburke
Hou jij van koken? Probeer dan lokale kruiden en specerijen mee te nemen. Zo kun je thuis nog eens dat vakantiegevoel proeven. Maak met behulp van deze DIY dit kruidenrek - Ook te gebruiken voor een zandcollectie met zand uit je bezochte vakantielanden. Via instructables
Ik hou van bloemen en hoe leuk is het dan als je je vakantieherinnering zelf kan plukken. Je kunt ze drogen en dan in een scrapboek plakken, inlijsten, op een kaart plakken of lamineren op een papiertje (als boekenlegger bijvoorbeeld) Foto via Pinterest
Ga jij op vakantie naar een land buiten de euro-zone? Verzamel dan wat lokaal geld - leuk om in te lijsten Via kreativliste
Probeer op vakantie een oude, lokale kaart te vinden, deze kun je gebruiken voor een leuke DIY. Je kunt het gebruiken in een lijstje, een gifttag van maken, een notitieboekje mee kaften of gewoon oprollen en in een glazen vaas bewaren. Via Pinterest.

Bovenstaande ideeen zijn ter inspiratie en natuurlijk op je eigen manier toe te passen. Vind jouw souvenir die bij je bestemming en interieur past. Wat zijn jouw vakantie- en souvenirplannen?
Prettige vakantie!!!You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.