DIY | Zomers cadeau - citroenlimonade

juli 12, 2016

Ga jij binnenkort op bezoek bij vrienden of familie? Misschien naar een gezellig tuinfeest of barbecue? Wat is het dan leuk om een klein cadeautje mee te nemen die staat in het teken van de zomer! Ik maakte deze eenvoudige DIY waarmee je binnen enkele stappen een origineel en vrolijk presentje hebt.

Citroenlimonade Wat heb je nodig:

 • Limonadekan (groot genoeg voor 4 à 5 citroenen)
 • Houten pollepel 
 • 5 Rietjes
 • 4 à 5 Citroenen
 • Kopje suiker (in een plastic zakje)
 • Printer + papier
 • Stevig papier - 20x10cm gevouwen tot 10x10cm of vierkante blanco kaart
 • Decoratiematerialen zoals lint

Stap 1) Doe de citroenen en het zakje suiker in de limonadekan

Stap 2) Bind de rietjes en de pollepel samen met behulp van een stukje lint of touw


Stap 3) Download en print het recept en een voorkant voor het receptenkaartje. Je kunt natuurlijk ook het recept overschrijven op de kaart en zelf een mooie kaartje maken. Plak de printjes op het kaartje, maak een gaatje met een perforator en bind deze met een touwtje of lint vast aan de kan.

Stap 4) Stop het rietjes-pollepel-bundeltje in de kan, zorg dat deze stevig is vastgeklemd tussen de citroenen en de zijkant van de kan.


En klaar is je snelle, vrolijke zomer cadeau!


Printables:

Klik met je rechtermuisknop op onderstaande afbeeldingen om de afbeelding te bekijken en op te slaan. Deze kun je uitprinten voor je receptenkaartje. Voor de voorkant kun je kiezen uit vier opties. Natuurlijk kun je zelf ook creatief aan de slag gaan.

  


 


 Veel plezier met het maken van dit snelle, originele cadeau-idee. Geniet van je zomer!
You Might Also Like

2 reacties

 1. Kan het zijn dat de linken achter de voorkanten van de kaartjes niet goed werken? Ik kan enkel de 2 rechtse downloaden. Als ik op de 2 linkse covers klik, opent ook telkens de rechtse afbeelding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie Inez, ik heb het aangepast :)
   Groetjes, Afina

   Verwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.