Tuininspiratie | De mooiste buitenkeukens

juli 22, 2016

Met mooi weer zijn we graag buiten, genieten van zon en buitenlucht. Bij buiten leven hoort buiten eten, maar ook buiten koken en natuurlijk barbecueën. De laatste jaren worden buitenkeukens steeds populairder. Je vindt ze dan ook in allerlei variaties, van mobiele werkbladen tot vaste en complete keukens. Ik zet wat inspiratie op een rij.WWOO biedt de mooiste buitenkeuken oplossingen aan. Met ruimte voor een barbecue, stoofpot en wasbak.
Mobiele barbecue met ruimte voor je spullen en een werkblad  (via lilab14)


Kleine, gezellige buitenkeuken. Een creatieve oplossing voor op je balkon (via roomed)

Met deze buitenkeuken heb je een eigen vuurplaats voor het maken van pizza of brood. Mooi! WWOO
Verleng je mobiele buitenkeuken met een extra werkblad die ook als tafel kan dienen. Via BHG

Buitenkeuken voor op je balkon

Vorig jaar maakte dit ontwerp voor een buitenkeuken voor je balkon. Het is een multifunctionele werkruimte met genoeg opbergmogelijkheden zoals kasten of planken. De meest ideale ruimte is geschikt voor alle Nederlandse seizoenen en in de zomer om te toveren tot buitenkeuken. Meer lezen en kijken waar de bovenstaande accessoires vandaan komen?  Lees hier het blogartikel

Hou jij van buitenleven en ook buiten koken? Hoe pak jij dat aan?
Geniet van de zomer!


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.