'Confession of a blogger'

augustus 19, 2016Oké ik beken. Ik ben soms te perfectionistisch. Wat dat te maken heeft met mijn blog? 

Pas kon je al lezen dat het niet altijd meevalt om regelmatig te bloggen. Er is een tijd geweest dat ik drie weken aan blogs vooruit gepland had staan. Maar, zoals de vaste lezer wel weet, gaat het met mijn gezondheid niet zoals gewenst. Ik hoop binnenkort een blog te schrijven met een persoonlijke update maar het komt erop neer dat ik mijn energie iets anders moet en wil verdelen.

Tot nu toe verschenen er minimaal tweemaal per week artikelen online - op dinsdag en vrijdag. Dit zal, gezien de huidige omstandigheden, iets minder gaan worden. Mijn perfectionisme en mijn passie voor het bloggen dwingt me er toe om de artikelen die ik publiceer leuk, goed en inspirerend te laten zijn. Inspiratie genoeg, nu nog de energie om het uit te werken.


Dus hierbij een oproep... heb jij nog energie over? Stuur het naar mij via een leuke reactie, via mijn contactformulier of via mijn Facebookpagina. Dan kun jij binnenkort weer veel en inspirerende artikelen verwachten op mijn blog :)


You Might Also Like

3 reacties

 1. Ik wou dat ik je kon helpen!
  Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, dank je wel Ria. Het komt wel goed, alleen soms moet je er even doorheen :)

   Verwijderen
 2. Afina ik wens je heel veel succes met het schrijven! Je schrijft leuke artikelen die zeker de moeite waard zijn om te schrijven en om gelezen te worden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.