DIY memo-bord | Voor je favoriete quote

september 02, 2016

Vorige week las je al een artikel over het voorkomen van een 'Back-to-Work' dip. Door jouw alledaagse omgeving te voorzien van een frisse look of nieuwe decoratieve of praktische details waardoor je meteen zin krijgt om weer aan de slag te gaan.

In het kader hiervan vond ik een leuke DIY voor een memo-bord waar je je eigen quotes op kunt plaatsen. De complete uitleg en meer foto's vind je op Always Rooney.

 


Met dit memo bord kun je je favoriete quotes afwisselen. Leuk voor in de keuken, woonkamer of op kantoor. Met behulp van deze DIY maak je dit stijlvolle bord met de mini-plankjes met letters zelf. 

Wat is jouw favoriete quote?
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.