Woontrends | Herfst/Winter 2016

september 23, 2016

Deze week is de officiële herfst begonnen. Laten we het positief houden en het niet over weer, wind en regen hebben, voorlopig is het nog prima. Al snel zullen we weer kunnen genieten van warme, herfstige tinten aan de bomen, uitwaaien aan het strand en herfstschatten zoals mooie bladeren, eikels, bessen en kastanjes.

Ook in je interieur zul je wellicht een aanpassing willen doen. Het wordt ten slotte ook weer de tijd van warme dranken, plaids en gezellige kaarsen. In dit artikel vind je trendy wooninspiratie voor de komende seizoenen.

Gemengde materialen en kleuren
Vazen met samengestelde materialen, kleuren en verlopen passen mooi in een herfstig/winters interieur. Sommige van deze vazen doen je misschien denken aan de jaren '70 - 'let's go retro!' Via Broste Copenhagen

Warm, wollig vloerkleed
Een absolute must voor de koudere seizoenen is een mooi vloerkleed. Want hoe lekker is het om je blote voeten neer te kunnen planten op een dik, warm en wollig tapijtje. Kies bijvoorbeeld voor dit vloerkleed van Zuiver bestaande uit diverse patronen en kleuren.


Natuurlijke materialen 
De accessoires van dit seizoen zijn veelal van natuurlijke materialen zoals rotan (meer hierover lees je hier), keramiek en kurk. Ook is het weer tijd voor een lading kussens en plaids op de bank. Kies voor een mix van natuurlijke stoffen en patronen in warme kleuren. Stoffen zoals wol, leer en nepbont/vachtjes passen goed binnen de trend van dit seizoen. Via Bloomingville


Accessoires met goud
Warme metalen zijn nog steeds trending op interieurgebied en bijzonder passend bij de herfsttinten in de natuur. Vanaf dit najaar ligt de de focus minder op koper maar gaan we meer richting goud en messing.Via House Doctor

Go lazy
In de herfst en winter zit je graag languit op een lekkere bank met een kleedje of op een heerlijke stoel waar je fijn in kunt hangen. Met comfortabele meubels zoals deze compacte maar luxe uitgevoerde Lazy Sack van Zuiver kom jij de komende jaargetijden goed door.


Trendkleuren
Dit seizoen zien we veel de warme en volle kleurtinten, ondersteund door natuurlijke basiskleuren.Benieuwd hoe jouw huidige interieurkleur aansluit bij de kleurentrends van 2017? Binnenkort kun je binnen enkele stappen jouw nieuwe kleurenschema uitkiezen. Hou mijn blog in de gaten voor de interactieve tool!!


Binnenkort dus meer inspiratie en trends. Niks missen? Volg mijn blog dan via Facebook of  Bloglovin. Graag tot ziens!
You Might Also Like

1 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.