7x Herfst op je bord

oktober 11, 2016

Aan het begin van de zomer deelde ik enkele kunstzinnige en smakelijke gerechten (lees het artikel: Zomerse, smakelijke kunst?). Hoewel Wonen, Maken & Leven geen foodblog is, sta ik wel graag in de keuken en houd ik van lekker eten.

Vandaag deel ik enkele smakelijk uitziende kunstwerken onder het thema Herfst. Deze gerechten bewijzen dat er volop keus en variatie is in en met typische herfstgroenten en -fruitsoorten. Je krijgt bijna zin in het najaar!


Warme camembert met granaatappels, vijgen en pistachenoten. madebymary

Ultieme vega-burger van biet en quinoa theawesomegreen


Orecchiette pasta met pesto van postelein, champignons en gegrilde geitenkaas (Foto via Foodbag)

Herfstige geroosterde kip met walnoten, geitenkaas en druiven halfbakedharvest.

Spicy peertjes met kardemom, kaneel, nootmuskaat en anijs in een bakje van karamel met amandelschaafsel met een bolletje vanille-ijs.
Via Sweet Gastronomy

Kleurrijke chai en pompoen cheesecake Via rainbownourishments
Mooie taart van drie lagen met pompoen en chocolade whatsgabycooking


Welke van bovenstaande gerechten zie jij jezelf eten deze herfst en wat is jouw favoriete herfstgroente of -fruit?You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.