Creatief | Witte gelpen

november 04, 2016

Soms wordt je zo blij van iets eenvoudigs als een pen, tenminste ik wel. Ik miste al een poosje een witte pen, een gelpen waarmee je op donkere papiertjes kunt schrijven/tekenen of een licht accent toe kunt voegen aan een (pen)tekening.

Op internet had ik al een mooi pen gezien, maar wilde nog niet bestellen. Vandaag was ik op pad en kwam bij toeval, in een tijdelijk assortiment bij de Wibra, deze pen tegen. Samen met een zilveren en gouden gelpen riep deze witte pen het uit "Joehoe, hier ben ik dan! Voor maar 79 centjes, neem je mij mee?". Dat kon ik toch niet weerstaan, heb gelijk twee pakketjes meegenomen, voor het geval dat ze snel op raken.


Thuisgekomen besloot ik even wat inspiratie op te doen, want wat kun je daar nou eigenlijk mee?

Op papier met een donkere ondergrond, zoals craftpapier of dit goudkleurige papier, komt witte inkt mooi uit. Je kunt allerlei tekeningen maken ermee, maar deze 'zentangle-achtige' vormen doen het erg goed. Via thepostmansknock.
Schetsmatige tekeningen en creatief opgemaakte teksten zoals in dit artjournal Via Rhodiadrive.

Mooie handlettering met witte pen geeft net dat beetje extra Via thepostmansknock.

Deze pennen kocht ik dus bij de Wibra vandaag. Eens kijken of ik daar ook iets creatiefs mee kan doen.

Eigenlijk kun je dus van alles met deze pennen. Ik zal ze voornamelijk gaan gebruiken bij het maken van kaartjes, op craft papier of donker papier. Maar ook in mijn artjournal of bij het scrapbooken zullen ze van pas komen. Wie weet... komt er binnenkort nog een creatief werkje voorbij waar ik ze voor gebruikt heb.

https://www.facebook.com/wonen-maken-levennl-877473142364632/timeline

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.