DIY | Maak je eigen lamp

november 17, 2016

's Avonds is het alweer snel donker en sommige dagen wordt het zelfs amper licht. Dat brengt ons ertoe dat we sneller de lampen aandoen in huis. Wil jij wel eens wat anders, qua verlichting? Ik heb een paar leuke DIY's op een rij gezet waarmee je je eigen lamp kunt maken.


Ook deze stoere, houten, minimalistische lamp maak je helemaal zelf. Werkbeschrijving met stap voor stap foto's: ohohblog


Maak, met behulp van een decoratieve fles en een lampenkap, deze lamp. Werkbeschrijving met stap voor stap foto's: lanaredstudio.

Investeer eens in een mooie lampbulb en een bijzonder snoer. De voet maak je zelf met behulp van een mooi stuk hout of zoals afgebeeld, met beton. Via blogg.skonahem

Door met natuurlijke materialen, zoals bamboe, aan de slag te gaan kun je binnen enkele stappen een trendy lamp maken. via craftynest.
Hetzelfde soort lamp, maar dan met een anders materiaal - ditmaal met touw. Lees de stap voor stap beschrijving op madebygirl

Welke van deze bovenstaande lampen zou niet misstaan in jouw huisje en met welke DIY zou jij wel aan de slag willen? Wil jij liever op een andere manier extra licht in je interieur toevoegen? Lees dan het artikel wat ik eerder schreef extra daglicht in huis creëren.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb ook zo'n pendant light gemaakt van papiertouw, heel leuk om te doen en hij is ook echt heel leuk geworden, zeker een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.