Scandinavische binnenkijker

november 23, 2016

Het is alweer een poosje geleden dat we een kijkje namen in een inspirerend interieur. Daarom nu weer eens een binnenkijker, in typisch Scandinavische stijl. Het mooie van dit interieur is dat het een lichte en strakke basis heeft, maar met de persoonlijke items, rijke structuren en authentieke details.


 Deze woning werd in de jaren twintig van de vorige eeuw gebouwd in de typische, toenmalige bouwstijl van Zweden. De basis is strak, eenvoudig en licht gehouden maar mede door de rijke structuren en stoffen op bijvoorbeeld de bank en de vloer zit er diepte en warmte in dit interieur. Ook de details op de open haard zijn origineel en zorgen voor veel sfeer. Ook in andere woonruimtes zijn deze basistechnieken voor het aanbrengen van structuur en diepte toegepast. 

 

 


De woning staat te koop via Stadhem, deze en nog meer inspirerende afbeeldingen, samen met meer informatie vind je op hun website: stadshem.se

Zelf ook deze stijl toepassen in je interieur? Lees dan de tips in het artikel Wonen in Stijl | Scandinavisch wonen
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.