7x winter op je bord

januari 17, 2017

Aan het begin van ieder seizoen deel ik enkele kunstzinnige en/of smakelijke gerechten. Hoewel Wonen, Maken & Leven geen foodblog is, sta ik wel graag in de keuken en hou ook ik van lekker eten (wie niet!!).
Vandaag deel ik enkele smakelijk uitziende gerechten onder het thema Winter. Hoewel we in Nederland niet vaak meer het echte winterweer meemaken is het met onze relatieve kou ook lekker om een kop hete chocomelk te drinken en smakelijke, comfortabele gerechten te eten die je verwarmen en blij maken. Kijk je mee?


Een 'Chocolate-drip-cake' met speciaal winter thema, wat een plaatje hè Via afternooncrumbs | instagram


Niet echt een gerecht natuurlijk... maar niet te missen in deze lijst, de warme chocolademelk met marshmallows. Foto door Verdina Anna

Pompoenspinazie lasagne met dadels. Pompoen is een favoriet ingrediënt hier in huis, dus deze lasagne zal zeer binnenkort zeker op tafel verschijnen. Recept via Jamiemagazine.


Een lekkere stoofpot met vlees en groente, dat is nou typisch zo'n verwarmend gerecht. Echt 'comfort-food'! Irish Stew via erecipe

Wil jij ook wel eens wat anders met boerenkool doen dan die eeuwige stamp? Maak dan deze winter salade met boerenkool, kip, wilde rijst, blauwe kaas en ei Recept via iwillnoteatoysters
Een verwarmend soepje van knolselderij, pastinaak, blauwe kaas en bacon. Recept via Simone van den Berg | Pinterest


Zoals gezegd wil ik binnenkort echt die lasagne van pompoen proberen. Ook een stoere stoofpot is heerlijk, met alleen vlees - en dan de tweede dag met friet, of met groente en aardappels erin voor een compleet gerecht. Welke van bovenstaande dingen zie jij jezelf eten deze winter en wat is jouw favoriete wintergerecht?You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.