Binnenkijken | Vipp Shelter

januari 06, 2017

Genieten van het buitenleven en natuur vanuit een compacte, maar luxe verblijfplaats. Niet, in de eerste plaats, een architectonisch hoogstandje maar een ruimte om een volledige productlijn volledig tot zijn recht te laten komen. Dat was het basisidee van het Deense designbureau Vipp, de makers van de Shelter.  Ik kwam dit designproduct, de Vipp Shelter, tegen in het magazine Scandinavian Living nr 2 en ik laat het je graag zien.De Vipp Shelter is een kleine, prefab getaway. Een locatie waar je naar toe gaat als je terug wilt naar de basis, de natuur. De Shelter hoort midden in de natuur te staan waar het in lijkt te verdwijnen doordat het op twaalf palen staat en door de grote glaspartijen, die je open kunt schuiven om in directe verbinding te staan met de omgeving.
'Het interieur bestaat uit donkere tinten waardoor de focus volledig ligt op het allerbelangrijkste, de natuur' aldus Morten Bo Jensen, de hoofddesigner van Vipp. Alles wat je ziet in de Shelter is Vipp, van de keuken, planken, het bed, lampen, het toilet tot de handdoeken aan de haken van de muur, die natuurlijk ook van dit merk zijn. De Shelter is volledig voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een heerlijk relaxed uitje.Al met al is de Vipp Shelter een mooie manier om dichtbij de natuur te vertoeven. Je ziet dat over alle details goed is nagedacht. Door de functionele opzet is de Shelter binnen enkele stappen overal op te bouwen, maar natuurlijk het liefst op een mooie, natuurlijke locatie.
Afbeeldingen zijn afkomstig van Vipp.com, de Shelter is ook te bezichtigen en te koop.
Gezien in magazine Scandinavian Living nr 2 - ontvangen naar aanleiding van een samenwerking.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.