DIY | Stolp-lamp

januari 13, 2017

In de winter is het altijd prettig om een extra lampje aan te kunnen doen. En waarom dan niet meteen een decoratieve, creatieve en moderne lamp? Maak zelf binnen enkele stappen deze bijzonder leuke stolp-lamp.

Via VTwonen, ook met beschrijving

Via Karwei - voor een stap voor stap beschrijving met foto's

Via schwarzersamt

Maak deze stolp-lamp met behulp van een glazen stolp met mdf onderbord en anders een rondje op maat gezaagd hout, een snoer, plafondfitting, stekker en natuurlijk een lamp. Lees de stap voor stap beschrijving met foto's op Karwei

Met een mooie kooldraadlamp of globelamp en een bijzonder snoer maak je deze lamp nog net wat specialer. Heb jij goud of kopertinten in huis? Spuit dan het onderstel en je fitting in deze kleuren.Wat vind jij van deze lamp?

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.