LandIdee | Sneakpreview uitgave februari/maart

januari 10, 2017

Naar aanleiding van een nieuwe samenwerking valt iedere twee maanden het magazine LandIdee op de mat. Het magazine staat boordevol tips en ideeën over het binnen- en buitenleven. Deze onderwerpen sluiten goed aan bij Wonen, Maken & Leven dus af en toe zul je iets over dit tijdschrift lezen op mijn blog. Deze keer geef ik een sneakpreview van het februari/maart nummer van dit jaar.


LandIdee februari / maart 2017


Onder diverse thema's komt een gevarieerd scala aan onderwerpen aan bod, allemaal met een landelijk tintje. Zo vind je in iedere uitgave fijne recepten met seizoensgroenten. In deze uitgave lees je onder andere iets over een vergeten groente, de aardpeer. Je krijgt meteen een paar lekkere recepten mee zodat je deze groente meteen op kunt nemen in je menu.

Aardpeer, zoet met een vleugje noten

Tips voor het kweken van je eigen kiemgroenten

Het thema Landelijk Wonen is niet alleen leuk om te lezen voor Brocante liefhebbers, er staat ook een mooi artikel in over voorjaarsbloemen. Want, als je goed kijkt, zie je al in diverse winkels de voorjaarsbloeiers te koop staan. Met een bosje ranonkels, blauwe druifjes, witte narcissen of voorjaarstakken haal je dus eenvoudig het voorjaar in huis. In LandIdee staan enkele leuke tips hoe je deze bloemen in je interieur zet.

Een informatief en inspirerend artikel over Brocante met een stoere twist

Leuke tips over bloemen en planten, zoals dit artikel over voorjaarsbloemen

Ook over het buitenleven staan diverse artikelen in het blad. De vaste rubriek Beleef de Natuur laat zien dat er in ieder seizoen genoeg redenen zijn om de natuur in te trekken. Maar blijf je liever dicht bij huis? Dat kan ook, in deze uitgave van LandIdee staan weer veel inspirerende en leuke artikelen voor je eigen tuin.

Mooie foto's en praktische tips over decoraties met klimop

Nog meer kleurrijke bloeiers, de winterakonieten


Deze foto's zijn slechts een glimp van het hele blad. Al met al is deze uitgave van LandIdee weer een gevarieerd, prettig leesbaar magazine met veel mooie foto's en een goede afwisseling tussen korte artikelen en informatieve stukken. Het blad ligt vanaf 11 januari in de winkel.
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.