Preview | Scandinavian Living no. 3

februari 23, 2017

Deze week viel Scandinavian Living no. 3 op de mat. Het is weer een mooi magazine vol Scandinavische inspiratie en trends op het gebied van wonen. Vandaag deel ik alvast enkele hoogtepunten die je in deze uitgave terugvindt.

Scandinavian Living by Bo Bedre


Bij de ontwerper thuis

Neem een kijkje in de villa van Henrik Marstrand, designer van Mater. Hij woont met zijn gezin in een woning met lichte Scandinavische inrichting waarbij optimaal gebruik gemaakt is van ruimte en daglicht. Het interieur vormt een geheel en straalt een rustige, harmonieuze en persoonlijke stijl uit. Styling Helen Wiggers. Foto's Pernille Kaalund.
Decoratietrend

Keramiek, je kent het vooral van de jaren '70. Maar producten van dit materiaal zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. In deze uitgave lees en zie je enkele trends op dit gebied. Persoonlijk vind ik deze theepotten van Gurli Elbaekgaard helemaal geweldig!


Buitenruimtes

Met de lente voor de deur begint het al snel te kriebelen, lekker naar buiten gaan. Genieten in je tuin of op het balkon. Bekijk de diverse reportages in dit magazine en doe inspiratie op voor meubels en decoratie die geschikt zijn voor binnen en buiten.


Nieuw Design

De selectie van musthaves in deze Scandinavian Living bevat onder andere deze klassieke vaas van Piece of Denmark. De vaas, Cognac, is mondgeblazen en heeft een eenvoudige vorm maar een sculputrale uitstraling.

Fusie Deens Japans

Maak kennis met de unieke styling van dit Scandinavisch interieur in het hart van Tokio. De vertrekken zijn verdeeld in duidelijke zones en gedecoreerd met Deense meubelklassiekers en vetplanten die de vrouw des huizes van over de hele hele wereld meeneemt. Foto's: Birgitta Wolfgang via BoBedreZoals je ziet zit ook deze uitgave weer boordevol fijne inspiratie, mooie binnenkijkers en de nieuwste trends. Daarbij kunnen alle lezers van dit magazine meedoen met een unieke give-away actie in combinatie met Loods5.

Scandinavian Living no. 3 ligt vanaf vandaag in de winkel.

 

 

 

 

Dit artikel is ontstaan vanuit een vaste samenwerking

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.