12 mei | Werelddag voor ME/CVS en Fibromyalgie

mei 12, 2017Vandaag wordt er wereldwijde aandacht gevraagd voor ME/CVS en fibromyalgie. Dit zijn onzichtbare, veelal niet erkende ziektes die een flinke stempel drukken op het leven degenen die dit hebben. Niet alleen die ene dag op 12 mei, maar iedere dag, elke maand, jaar in jaar uit...


Op deze blog lees je regelmatig artikelen over het leven met een chronische ziekte, in mijn geval fibromyalgie met daarbij een chronische vermoeidheid, prikkelbare darm en een hele lijst met aanvullende symptomen. Nee, ik ben niet zielig en ik hoef geen medelijden. Ik wil eerder een bewustzijn kweken voor onzichtbare ziektes zoals ME/CVS en fibromyalgie.Snuffel eens door onderstaande artikelen en sta even stil bij vandaag, 12 mei, werelddag voor ME/CVS en fibromyalgie. Lees je dit artikel op een andere dag? Bedenk dan dat personen met een chronische ziekte ook vandaag tegen onbegrip aanlopen en zich staande proberen te houden ondanks een hele waslijst aan klachten.


Informatieve artikelen:
Fibromyalgie | psychisch of niet?
Bijkomende verschijnselen: Fibrofog (concentratieproblemen en geheugenstoornissen)


Begrip en onbegrip:
Fibromyalgie | Hoe voelt dat nou?
Onzichtbaar ziek: Je ziet er goed uit!
Mijn reactie op de vraag: Wanneer denk je weer beter te zijn?
Hoe het is om beperkt te worden door een chronische ziekte | De lepeltheorie


Leven met een onzichtbare ziekte:
Een drieluik over je grenzen bepalen: Chronisch ziek | Zoek je grenzen
Drie artikelen positief blijven: Postief blijven bij een chronische ziekte


Persoonlijke updates
Onder de tag 'Hey, How's life ' schrijf ik over mijn gezondheid, zoals dit artikel van een paar maanden geleden: Lepels gevraagd. Binnenkort vind je weer een nieuwe update op mijn blog.Niks missen? Volg dan mijn blog op Facebook of abonneer je per mail. Graag tot snel!

Met lieve, en positieve groet.


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.