12 mei | Werelddag voor ME/CVS en Fibromyalgie

mei 12, 2017Vandaag wordt er wereldwijde aandacht gevraagd voor ME/CVS en fibromyalgie. Dit zijn onzichtbare, veelal niet erkende ziektes die een flinke stempel drukken op het leven degenen die dit hebben. Niet alleen die ene dag op 12 mei, maar iedere dag, elke maand, jaar in jaar uit...


Op deze blog lees je regelmatig artikelen over het leven met een chronische ziekte, in mijn geval fibromyalgie met daarbij een chronische vermoeidheid, prikkelbare darm en een hele lijst met aanvullende symptomen. Nee, ik ben niet zielig en ik hoef geen medelijden. Ik wil eerder een bewustzijn kweken voor onzichtbare ziektes zoals ME/CVS en fibromyalgie.Snuffel eens door onderstaande artikelen en sta even stil bij vandaag, 12 mei, werelddag voor ME/CVS en fibromyalgie. Lees je dit artikel op een andere dag? Bedenk dan dat personen met een chronische ziekte ook vandaag tegen onbegrip aanlopen en zich staande proberen te houden ondanks een hele waslijst aan klachten.


Informatieve artikelen:
Fibromyalgie | psychisch of niet?
Bijkomende verschijnselen: Fibrofog (concentratieproblemen en geheugenstoornissen)


Begrip en onbegrip:
Fibromyalgie | Hoe voelt dat nou?
Onzichtbaar ziek: Je ziet er goed uit!
Mijn reactie op de vraag: Wanneer denk je weer beter te zijn?
Hoe het is om beperkt te worden door een chronische ziekte | De lepeltheorie


Leven met een onzichtbare ziekte:
Een drieluik over je grenzen bepalen: Chronisch ziek | Zoek je grenzen
Drie artikelen positief blijven: Postief blijven bij een chronische ziekte


Persoonlijke updates
Onder de tag 'Hey, How's life ' schrijf ik over mijn gezondheid, zoals dit artikel van een paar maanden geleden: Lepels gevraagd. Binnenkort vind je weer een nieuwe update op mijn blog.Niks missen? Volg dan mijn blog op Facebook of abonneer je per mail. Graag tot snel!

Met lieve, en positieve groet.


You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.