5 Tiny Pleasures die mij gelukkig maken #1

mei 19, 2017

(Sorry, vanwege nog onbegrijpelijke technische redenen is de opmaak van deze blogpost niet helemaal netjes. Ik hoop snel dit probleem op te kunnen lossen. Veel leesplezier!)


Vanaf nu deel ik af en toe mijn 'Tiny Pleasures'. Het is naar een idee van The Tiny Book of Tiny Pleasures  van Flow*, maar dan in een persoonlijk jasje. Dit is mijn verzameling van kleine dingen waar ik blij van word. En wie weet, hebben wij wel dezelfde Tiny Pleasure...

Je las de bekende uitspraak al eerder op mijn blog: 'Het is gelukkiger te geven dan te ontvangen'. Een (klein) cadeautje of een lief kaartje geven aan iemand, bijvoorbeeld een goede vriendin of familielid, is daarom voor mij een terechte Tiny Pleasure - een momentje van geluk. Dit hoeft geen groots cadeau te zijn, maar ik zoek altijd wel een passend cadeautje uit. En natuurlijk het leuk inpakken van zo'n klein cadeautje maakt het helemaal af! Ben jij op zoek naar een creatief en leuk idee? Lees dan dit artikel DIY | zomers cadeau: citroenlimonade.

Zoals je wellicht al weet vind ik muziek een hele belangrijke factor om een blij gevoel te creëren. Dat las je al in deze blog: 5 redenen waarom muziek helpt bij een chronische ziekte . Ik heb niet echt één favoriet liedje, mijn muzieksmaak loopt nogal uiteen. Maar hoe leuk is het als er onverwacht op de radio een liedje voorbij komt waar je gegarandeerd blij van wordt!


Als je mij ook op Facebook volgt weet je precies naar welk moment ik hier naar verwijs... Check de foto hier! Een zonnige, doordeweekse avond, een luie stoel, een lekker drankje en wat hapjes. En ja hoor, het weekendgevoel is daar! Echt een momentje van geluk.

Wederom iets wat je al op Facebook voorbij hebt zien komen (bekijk hier de foto). Ons nestkastje op het balkon was dit jaar weer bezet met koolmezen. Het moment dat je ontdekt dat de aanstaande ouders een nestje aan het maken zijn is echt geweldig! Het is ook heel erg leuk om de ijverige koolmezen af en aan te zien vliegen en de kleintjes te horen roepen.

Dit jaar waren ze er weer, de moestuintjes bij de grootste supermarkt van Nederland. Vorige keer was het, bij mij, niet zo'n succes - er kwam geen één zaadje omhoog. Achteraf gezien, dit jaar dus, bleek dat ik het niet helemaal goed had gedaan. Het planten van deze zaadjes ging iets anders dan ik gewend was. Dus met frisse moed probeerde ik het ook deze keer weer, maar dan goed! Hoe leuk is het om dan te zien dat er groene stipjes uit de donkere aarde omhoog komen.
Vorig jaar schreef ik een inspirerend artikel over je eigen moestuintje in je keuken.


Dit waren 5 van mijn Tiny Pleasures. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen waar ik blij van word. Het lijkt me leuk om enkele daarvan binnenkort weer te delen. 

Welke van bovenstaande Tiny Pleasures deel jij met mij? 

 

 

 

 

 


* Dit is een affiliatelink naar bol.com - bestel je via deze link, dan help je mij om de kosten van mijn blog te beperken. Dank je wel!

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.