Vernieuwingen op mijn blog

mei 23, 2017
  
Het is je misschien opgevallen... de laatste tijd is het wat stiller op mijn blog, er verschijnen geen meerdere artikelen meer per week. Allereerst had ik andere prioriteiten zoals mijn gezondheid en het voorbereiden voor een aanstaande vakantie. Daarnaast ben ik er eens goed voor gaan zitten om te beslissen wat voor soort artikelen ik wil delen op mijn blog. En vandaag deel ik de uitkomst ervan.

De titel van deze blog is en blijft Wonen, Maken & Leven. Je blijft er artikelen vinden die gerelateerd zijn aan wonen, decoreren, DIY, creatief bezig zijn en mijn persoonlijke leven met een chronische ziekte. Maar, wat gaat er veranderen?Tot nu toe las je regelmatig artikelen op mijn blog over de laatste woontrends, woonstijlen en dergelijke. Deze artikelen heb ik met veel plezier gemaakt en zijn nog steeds nuttig, informatief en vol inspiratie. Echter, op tv en internet zie je al zoveel van deze dingen, veelal gebracht door personen die full-time in deze business zitten. En nee, zo ben ik niet.

Mijn eigen huis is verre van een wit en strak gestylede woning. Ik heb een gewone inrichting met een mix aan stijlen, helemaal naar onze smaak. Er zijn wel woontrends die mij aanspreken, maar ik verbouw niet mijn complete interieur hiervoor. Met deze, persoonlijke insteek, sla ik een nieuwe weg in op mijn blog voor wat betreft het onderwerp wonen.

Ja, je zult nog steeds wooninspiratie op mijn blog vinden, zowel voor binnen als buiten. Inspirerende binnenkijkers, tips voor decoratie en leuke ideeën voor je tuin of balkon. Daarnaast zal er meer ruimte komen voor artikelen over hoe je je nieuwe of persoonlijke accessoires een mooi plekje kan geven in je interieur. Inspiratie voor het ontwikkelen en neerzetten van jouw eigen mix van stijlen.

Kortom, ik schrijf over gewoon, gezellig wonen met hier en daar een trendy touch.Creatief zijn is heel belangrijk voor mij. Ik vind het mooi om een idee in je hoofd vorm te geven en het ook daadwerkelijk te maken, te realiseren. Ik doe dat op mijn werk, als grafisch vormgever, maar ook thuis door middel van diverse hobby’s. Het maken van digitale fotoboeken, ‘slowmail’ persoonlijke kaarten en het origineel inpakken van (kleine) cadeautjes zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast kan ik helemaal blij worden van andermans werk, mooie knutselspullen zoals papiertjes, washitape en dergelijke.

Het kan dan ook niet missen dat je deze genoemde onderwerpen op mijn blog blijft terugvinden.
Op mijn blog kom je een diversiteit aan artikelen tegen, gerelateerd aan Wonen, Maken en Leven. Het laatstgenoemde onderwerp doet een persoonlijke noot vermoeden, en terecht. Mijn leven bestaat uit een breed scala aan activiteiten en sommige daarvan zie je terug op mijn blog.

Zo schrijf ik regelmatig over mijn leven met een chronische ziekte. Dit wordt vanaf nu een apart hoofdstuk aangezien dit niet meer alleen over mijzelf gaat - ook andere personen zullen zich herkennen in deze blogs. Deze persoonlijke updates blijven bestaan maar ik deel ook artikelen met een informatieve insteek en blogs over het verbeteren van je mindset als je een chronische ziekte hebt.

Gelukkig ben ik zoveel meer dan alleen mijn chronische ziekte. Ik schrijf daarom ook persoonlijke verhalen over de reizen de we maken, het alledaagse leven en licht ik speciale dagen uit.

Wat gebeurd er met de reeds bestaande artikelen?

De meeste artikelen blijven gewoon staan waar ze staan; de verhalen en inspiratie die ik heb gedeeld zijn nog steeds leuk en interessant om te lezen. Maar enkele tags, artikelen of series passen niet meer binnen het nieuwe concept en zullen, om die reden, niet meer te vinden zijn. Op die manier is mijn blog duidelijker onder te verdelen onder de drie, nu vier hoofdthema's: Wonen, Maken, Mijn persoonlijke leven, Leven met een chronische ziekte.

Kort samengevat

Deze blog blijft een inspirerend en informatief blog, maar met een persoonlijk sausje. Alle artikelen die ik schrijf gaan over onderwerpen waar ik echt wat mee heb. Hoe vaak er een artikel online komt kan ik niet zeggen, dat blijft afhankelijk van de hoeveelheid inspiratie, tijd en prioriteit.

Ik wens je veel leesplezier!
Je kunt mijn blog ook volgen via FacebookYou Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.