Dag van de... Picknick

juni 22, 2017

Met mooi weer, zonnig en warm, trekken V. en ik er regelmatig en graag op uit. We nemen een tas met wat lekkers mee, een fijn kleed om op te liggen en rijden naar een groenrijke plaats. We hebben een klein, gezellig balkon maar toch vinden we het heerlijk om saampjes aan het water te liggen en te picknicken.

We doen dit vaak samen, als we met vrienden zijn breiden we het vaak uit tot een barbecue. Ook dan liggen we op een kleedje, of zitten we op kleine campingstoeltjes. Lekker genieten van eten, de natuur en van vrienden en familie.

24 juni 2017 is het Nationale Picknick dag

De Nationale Picknick dag is dit jaar gekoppeld aan de Midsummer Tuinfair maar je hoeft niet naar Zuid-Holland te komen voor een picknick. Een park of recreatiegebied in de buurt voldoet net zo goed! Je kunt het zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wilt en het is leuk voor jong en oud. Je kunt het combineren met het spelen van spelletjes, het lezen van een boek én je bent er even uit.


Heb je inspiratie nodig voor jouw picknickmand? Lees dan deze blog van vorig jaar: Zomerse picknick | Tips & Food. Het enige wat je dan nog nodig hebt is mooi weer!

Veel plezier!
 In deze rubriek zet ik af en toe een 'Dag van...' in de spotlight. Gewoon omdat ik het een uniek, belangrijk, serieus, onzinnig of hilarisch initiatief vind maar altijd met een persoonlijke touch.

afbeelding komt via deze website

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.