3 inspirerende tips voor een DIY etui van leer

juli 02, 2017

Zoals je wellicht weet kan ik helemaal blij worden van mooie papiertjes, ‘knutselspullen’, washitape, en andere kantoorartikelen. Een mooi etui ligt helemaal in dit straatje, want waar berg je anders je kleine spulletjes, potloden en pennen veilig in op? 

Thuis gebruik ik niet dagelijks een etui, vaak is dit te klein voor mijn complete 'craftstash'. Maar als ik onderweg ben wil ik ook af en toe enkele praktische spullen bij de hand hebben, zoals pennen, potloden, gum en een fineliner. Want stel je voor dat je op vakantie plotseling inspiratie krijgt! Dan moet je dat natuurlijk wel op papier kunnen zetten.

Vandaag zet ik een aantal eenvoudige DIY tutorials op een rij waarmee je je eigen etui van leer maakt.


Op de website Almost Makes Perfect kwam ik deze DIY tegen (er staan trouwens veel meer mooie en inspirerende creatieve projecten op deze blog van Molly). Bekijk de stap voor stap foto's en de volledige omschrijving (in het Engels) op haar website.
 
Ook dit etui maak je eenvoudig zelf, de stap voor stap beschrijving is dan wel in het Frans, maar de foto's zijn helemaal duidelijk. Je vindt deze en andere leuke DIY tutorials op Mamie Boude


Dit luxe etui van leer kun je ook zelf maken. Je moet wel een rits kunnen zetten, maar voor de rest is de tutorial goed te doen. Beschrijvingen (ook in het Engels) vind je op de website van Monsterscircus

Welk etui vind jij het mooiste?
You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.