Tijd voor champagne!

juli 21, 2017

Een vakantieverrassing van mijn lieve man.

Zittend in een zomers avondzonnetje op een fijn balkon typ ik dit bericht. Een grote hommel vliegt om me heen, op zoek naar geurende bloemen. Een Spaans muziekje maakt de sfeer compleet. Het voelt als vakantie.

Over vakantie gesproken... V. en ik hebben net onze eerste volledige werkweek er weer op zitten, na een heerlijke reis door Noorwegen. Niet bepaald een bestemming die overeenkomt met de actuele, hierboven beschreven sfeer, maar wat was het fantastisch!


Net als veel mensen wilden wij 'ooit nog eens naar Noorwegen'. Voor onze huwelijksreis was de beoogde trip te prijzig, maar nu - exact tien jaar later - vonden wij het een mooie gelegenheid om deze reis alsnog te maken en er een feestje van te maken.

En zo kwam het dus dat wij, begin deze maand, de champagne ontkurkten ter ere van ons tinnen huwelijk - in Noorwegen - in een luxe appartement met privésauna welke ik als verrassing voor mijn geboekt had.

Ons champagne momentje!

Maar... wacht eens even; zei ik daar tinnen huwelijk? Ik had toch wel verwacht dat dit mooie jubileum een meer eervol metaal of misschien zelfs een parelachtige benaming zou hebben. Maar mr. Wikipedia biedt het verlossende antwoord en verteld dat tin een van de vroegst ontdekte metalen is. Het was in de bronstijd een belangrijk metaal omdat het werd gebruikt voor het vervaardigen van brons, als verharder van koper. Tin is dus niet het allermooiste materiaal, maar wel stevig.

Dus, na tien jaar huwelijk is de stevige basis gelegd, vanaf dan kan het alleen maar mooier worden. Dat vind ik een prima uitgangspunt en eigenlijk... reden voor champagne! Want hoe mooi kan het worden! Maakt meteen mijn Spaanse vakantiesfeer op mijn eigen balkon compleet.


Nee, geen Spaans strand - maar een Noors strand op de Lofoten in de middernachtzon. Rond half twaalf 's avonds maakten wij een strandwandeling in het voortdurende Golden Hour. Mooi moment om ons tien-jarig jubileum even in het zand te zetten.You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.