DIY | Pompoendecoratie

september 29, 2017

Pompoenen, je kunt ze verwerken in een heerlijk gerecht, zoals pompoenpannenkoeken, pompoensoep of in een lekkere ovenschotel met champignons, ui en spekjes. Maar pompoenen staan ook leuk in je interieur. Natuurlijk kun je ze ergens neerleggen ter decoratie, maar je kunt er ook iets bijzonders van maken. Waar ga jij mee aan de slag deze herfst?

DIY | Pompoendecoratie

Vandaag in de creatieve spotlight, het maken van een vaas van een pompoen. Met behulp van een stuk oasis kun je de uitgeholde pompoen vullen met een schitterend vers boeket of vetplantjes. Je kunt er ook voor kiezen om een droog stuk te maken met typische herfstitems, zoals gekleurde bladeren, kastanjes, gedroogde hortensia enzovoort.

 
 


 
 Zoals je ziet kun je er alle kanten mee op. Het leuke is dat je deze pompoendecoratie in allerlei stijlen kunt maken, van modern tot brocante. Je kunt ook variëren in het soort en kleur pompoen zodat jouw pompoenvaas zeker bij jouw interieur past.


Veel plezier!Afbeeldingen komen via Shutterstock

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.