Blog | Werk in uitvoering

september 04, 2017Lieve lezers,


In mei las je al een artikel over vernieuwingen op mijn blog en op dit moment is het tijd voor een volgende stap. Vanwege deze grote schoonmaak komen er diverse artikelen te vervallen op mijn blog.
Sommige gaan permanent terug in concept en andere artikelen krijgen een update zodat alle beelden op mijn blog eigen foto's zijn of stockbeelden. Hierdoor zul je vast enkele blogs missen en zullen af en toe links niet meer werken - excuses voor het ongemak!
 
Wat je blijft vinden op mijn blog zijn mijn persoonlijke blogs en verhalen. Deze zullen nog steeds onder te verdelen zijn onder de drie, nu vier hoofdthema's: Wonen, Maken, Mijn persoonlijke leven, Leven met een chronische ziekte.

Ondertussen ben ik ook bezig aan een ander project waar je binnenkort meer over leest. Het heeft te maken met het thema 'Over leven met een chronische ziekte'. Dus ben jij benieuwd wat dat is? Volg dan mijn Facebook pagina en deze blog!


Dus voorlopig ben ik achter de schermen druk aan het werk aan mijn blog en het nieuwe project.

Tot snel!You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.