Nieuwe website | Over Chronisch Leven

oktober 20, 2017

Zoals je weet heb ik een fascinatie voor woorden, die ik onder andere uit deze blog Wonen, Maken en Leven waar ik schrijf over wonen, decoratie, creatieve projecten, persoonlijke blogs en over mijn chronische ziekte. Nu laat ik je graag kennis maken met de nieuwe zusterwebsite van Wonen, Maken en Leven: Over Chronisch Leven. Online te vinden via overchronischleven.nl

Waarom deze blog erbij, zou je denken? Eenvoudig gezegd: omdat sommige mensen specifiek op zoek zijn naar informatie en tips over leven met een chronische ziekte en even geen zin hebben in woondecoratie en leuke doe-het-zelf projecten.

Over Chronisch Leven

Er zijn natuurlijk al veel websites met nuttige informatie maar op deze blog lees je mijn persoonlijke ervaringen. Ik schrijf over het accepteren van een chronische ziekte, het leren positief blijven en het omgaan met begrip en onbegrip van mensen om me heen. Doordat ik dit zelf ook dagelijks meemaak kan ik eerlijk en in hapklare brokken schrijven wat de obstakels zijn zul jij je hierin zeker herkennen.

Als vaste lezer van Wonen, Maken en Leven herken jij deze onderwerpen, die verschijnen namelijk ook al op deze website. Maar binnenkort zul je deze vooral vinden op Over Chronisch Leven. Ook bestaande, relevante artikelen staan in herschreven vorm op de nieuwe website of zullen binnenkort online verschijnen in een nieuw jasje.

Sommige nieuwe blogs zullen zowel op Wonen, Maken en Leven als op deze website Over Chronisch Leven komen. Andere artikelen zullen alleen op één van beide blogs gepubliceerd worden. Op Facebook zijn beide blogs te vinden onder wonen-maken-leven zodat je op een eenvoudige manier op de hoogte wordt gehouden.


Wonen, Maken en Leven

Voor jou als lezer van Wonen, Maken en Leven veranderd er verder niet heel veel. Ik blijf hier persoonlijke blogs en verhalen schrijven. Deze zullen nog steeds onder te verdelen zijn onder de drie, nu vier hoofdthema's: Wonen, Maken, Mijn persoonlijke leven, Leven met een chronische ziekte.

Recentelijk schreef ik al wel een artikel over de vernieuwingen op mijn blog waardoor er veel artikelen permanent terug in concept zijn gegaan en andere artikelen een update krijgen zodat alle beelden op mijn blog eigen foto's zijn of stockbeelden.Veel leesplezier en graag tot ziens op Wonen, Maken en Leven en Over Chronisch Leven.

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.