Overwinteren | We zijn er!

december 22, 2017


Het is zover! We zijn op Lanzarote aangekomen. Hier zullen we de komende drie maanden verblijven en aldus de Nederlandse winter ontvluchten. Ik geef je een korte update over de laatste week voor vertrek en de eerste dagen op plaats van bestemming.


Vorige week stond in het teken van ijzige drukte. Letterlijk ijs wel te verstaan aangezien heel Nederland ondergedompeld was in een bitterkoude en nattige ellende, afgetopt met een lading sneeuw en code rood. Natuurlijk erg leuk om te zien, maar hiermee werd de noodzaak om te overwinteren nog eens extra benadrukt.

Ook was het erg druk in de laatste week voor vertrek. Vorige week dinsdag was ik vrij en had ik twee dagen om het huis een vooruitstrevende versie van de voorjaarsschoonmaak te geven zodat onze huisopasser zich ook welkom en thuis voelt. Het was nog een hele uitdaging aangezien ik maandag flink van de trap gevallen was en nu nog steeds, een dikke week later, last heb van mijn stuitje. Maar ja, aangezien rustig zitten toch niet ging, had ik mooi de kans om in huis alle nodige klussen af te ronden en kastruimte te creëren.

Donderdag gingen we naar mijn ouders. Daar hadden we nog een aantal dingen te regelen en daarbij zouden zij ons zaterdag naar het vliegveld brengen. En daar stonden we dan, om zeven uur in de ochtend met onze koffers en in een grote doos ingepakte fiets. Grotendeels ging dit allemaal prima en stonden we aan het begin van de middag op het vliegveld op Arrecife, Lanzarote. Daar was, in half gebarentaal, half Engels en een klein woordje Spaans, een taxi snel geregeld. Aangekomen bij ons appartement pakten we de koffers uit, deden wat boodschappen en konden we eindelijk met de voetjes omhoog. Het is eindelijk zover! We zijn er!Deze eerste dagen merk ik al een groot verschil qua gezondheid, ik merk dat ik langer kan lopen, beter een trap op kom en sneller hersteld ben na een inspannende en lange wandeltocht. We zijn er natuurlijk nog niet zo lang, dus veel kan ik er nog niet over zeggen, maar het begin is er!

Meer foto's zien? Die staan op Instagram en daar komt ook regelmatig een nieuwe foto en update op te staan.

Voor nu... zonnige groet vanonder de palm,

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.