Wonen, Maken & Leven door de ogen van een grafisch vormgever en tekstmaker

maart 08, 2018


Wonen, Maken & Leven is als blog gestart in 2015. Door veranderde persoonlijke blogdoelen en de toenemende druk en regelgevingen rondom bloggen en social media heb ik recentelijk besloten mijn eigen plan te trekken. Sinds maart 2018 ben ik gestopt met bloggen en heb ik ruim 400 artikelen offline gehaald.

Natuurlijk stop ik niet met schrijven en publiceren. De schrijversinkt kruipt namelijk waar het niet gaan kan, is niet te stoppen. Op deze website lees je daarom artikelen en columns in een creatief jasje. Ik zie het als een persoonlijke portfolio in tekst en beeld. Enkele eerder verschenen artikelen komen in aangepaste vorm weer terug zodat ze beter in mijn portfolio passen.

Op deze website vind je artikelen over wonen, maken en leven door de ogen van een grafisch vormgever en tekstmaker. Het is een verzameling met creatieve kronkels, in tekst en beeld.

Veel leesplezier!
Groetjes, Afina


Wonen, Maken & Leven is geen blog! Nieuwe artikelen komen online als er tijd en behoefte is om inspiratie te verwerken tot een mooie column, persoonlijke belevenis of portfolio artikel. ○ 

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Ik ben geen blogger of influencer, maar een grafisch vormgever en tekstschrijver. Vanuit dit oogpunt schrijf ik artikelen op wonen, maken en leven. Deze website heeft geen winstoogmerk of commerciële inslag. Met het bekijken van deze website ga je automatisch akkoord met het gebruik van de standaard cookies van Blogger (onderdeel van Google). Meer informatie over cookies en de privacy lees je hier

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.