Inspiratie is Overal | Van fruit tot must

maart 20, 2018Hoewel ik parttime werkzaam ben als grafisch vormgever ben ik er fulltime mee bezig. Overal om mij heen zie ik vormen, kleuren en letters die de inspiratie bieden voor een volgend ontwerp. Onder het thema Inspiratie is Overal laat ik mijn werk zien, praktijkvoorbeelden die tonen hoe je van inspiratie tot design komt.


Opdracht: Avery Dennison Black Label
Productnaam ontwikkeling, label en visual design (2017)De afdeling Label and Packaging Materials van Avery Dennison ontwikkelt een grote variatie aan label materialen en verpakkingsoplossingen. De unieke kenmerken en kwaliteit van ieder product moeten zo goed mogelijk onder de aandacht worden gebracht. Hierdoor weten klanten wat de mogelijkheden en voordelen van een label materiaal zijn. Een sterke visual, een opvallend ontwerp, is hierbij van belang. Laat dat nou een mooi klusje voor mij zijn! De vrije hand die ik krijg bij dergelijke ontwerpen vind ik geweldig. Zo krijg ik echt de kans om de inspiratie die ik dagelijks opdoe te verwerken in een design.

De opdracht voor deze klus bestond enkel uit de briefing: Ontwerp een modern etiket op een zwarte fles (sterke drank) waarbij de voordelen van een zwart label materiaal goed uitkomen.

Ik keek eens goed om mij heen en haalde mijn inspiratie uit fruit; zwart fruit wel te verstaan. Bekijk de visuals hieronder om een indruk te krijgen van de gedachte achter en de keuze van het product, de vorm van het label, de naam van het product, de technische details en het algehele ontwerp.
○Ben jij geïnteresseerd in mijn werk en ben je op zoek naar een grafisch vormgever of tekstschrijver? Neem dan contact op via de website van b-creative, het grafische bureau waar ik werkzaam ben. Ik help jou graag om jouw verhaal te vertalen naar een creatieve, effectieve uiting in woord en in beeld!

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Ik ben geen blogger of influencer, maar een grafisch vormgever en tekstschrijver. Vanuit dit oogpunt schrijf ik artikelen op wonen, maken en leven. Deze website heeft geen winstoogmerk of commerciële inslag. Met het bekijken van deze website ga je automatisch akkoord met het gebruik van de standaard cookies van Blogger (onderdeel van Google). Meer informatie over cookies en de privacy lees je hier

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.