Wachten op dat ene moment...

april 10, 2018De combinatie van kleuren maakt me blij. Groen met blauw, en om specifieker te zijn: bladgroen tegen een hemelsblauwe achtergrond, het liefst afgestyled met een vleugje zee. Levendige kleuren. Met mijn gezicht omhoog richting zon, kijkend naar de onderkant van enorme palmbladeren. Het frisse groen dat afsteekt tegen de prachtige blauwe lucht. Een klein briesje die dit kleurrijke schilderij tot leven brengt. Ik kijk en geniet. Niet alleen dit plaatje komt tot leven, ik voel dat ik zelf ook weer leef.

Het zijn niet alleen de kleuren die me blij maken. De zon met haar warmte doet het meeste werk, neemt het vocht op uit de lucht. Ik zucht... Het resultaat is verbazingwekkend, een omgeving waar je sommige dingen even kunt vergeten. Waar je weer gewoon kunt rondspringen en je spontaan een dansje doet. Je even jezelf weer bent. Je niet tegen gehouden wordt door je eigen lichaam. Het moge duidelijk zijn. Drie maanden overwinteren op Lanzarote, dat is meer dan goed bevallen!

Weer terug in Nederland, terug bij af. Het is wennen en wachten. Wachten tot het moment dat ook hier de zon toeneemt en de luchtvochtigheid omlaag gaat. Wachten op volle groene bomen en blauwe lucht waaronder we ontspannen kunnen liggen op een kleedje. Wachten tot een groter moment... Het mag nu wel komen! We zien uit naar die tijd dat alles weer echt leeft.You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Ik ben geen blogger of influencer, maar een grafisch vormgever en tekstschrijver. Vanuit dit oogpunt schrijf ik artikelen op wonen, maken en leven. Deze website heeft geen winstoogmerk of commerciële inslag. Met het bekijken van deze website ga je automatisch akkoord met het gebruik van de standaard cookies van Blogger (onderdeel van Google). Meer informatie over cookies en de privacy lees je hier

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.