Over mijHoi, ik ben Afina en de persoon achter de website Wonen, Maken & Leven door de ogen van een grafisch vormgever en tekstmaker. In het dagelijks leven ben ik parttime werkzaam als grafisch vormgever, maar fulltime creatief. Overal om mij heen zie ik inspiratie die al dan niet verwerkt wordt tot een creatieve uiting in tekst of beeld.


Ik ben ergens in de dertig en woon samen met mijn man in regio Rotterdam. Ik hou van gezelligheid met vrienden, picknicken op een mooie zomerdag en reizen. Vrienden zouden me kunnen omschrijven als sociaal, vol met praktische adviezen, ijverig, secuur, leergierig en vriendelijk. Ik sta graag klaar voor mensen die mij nodig hebben. Het liefst ga ik dansend en zingend door het leven, vrolijk over de obstakels van het leven heen springend. Want kan het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.


---------
Als jij geen artikel wilt missen van deze website kun je mij het beste volgen via Facebook. Op Instagram plaats ik regelmatig alledaagse en persoonlijke foto's.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Ik ben geen blogger of influencer, maar een grafisch vormgever en tekstschrijver. Vanuit dit oogpunt schrijf ik artikelen op wonen, maken en leven. Deze website heeft geen winstoogmerk of commerciƫle inslag. Met het bekijken van deze website ga je automatisch akkoord met het gebruik van de standaard cookies van Blogger (onderdeel van Google). Meer informatie over cookies en de privacy lees je hier

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.