Chronisch ziek "Dit ben ik… Zie jij dat ik chronisch ziek ben?"


Dit ben ik… Zie jij dat ik chronisch ziek ben? Waarschijnlijk niet! Zo zijn er nog veel meer mensen met een onzichtbare, veelal niet erkende, chronische ziekte. Van de buitenkant lijken we heel normaal en gezond te zijn. Als je goed kijkt zie je misschien dat we er een beetje moe uitzien, ‘maar ach, dat zijn we allemaal wel eens’. Wat je van de buitenkant vaak niet ziet is dat we, althans ik, zeer beperkt worden in het dagelijks leven. Elke dag moet ik keuzes maken: wat doe ik wel vandaag en wat lukt niet?

Op mijn blog op mijn blog Wonen, Maken & Leven schrijf ik af en toe over mijn chronische ziekte, maar sinds kort verzamel en publiceer ik deze artikelen op mijn nieuwe website: Over Chronisch Leven

Daar heb ik ruimte gemaakt om een stukje bewustzijn en begrip te creëren voor deze situatie waar veel mensen, en ik, mee te maken hebben. Dit doe ik door een persoonlijk kijkje in mijn leven te bieden en informatieve artikelen over chronisch ziek zijn te plaatsen. Daarbij zijn het (h)erkennen van grenzen en positief blijven terugkerende onderwerpen op deze blog.

Als jij geen artikel wilt missen van mijn blogs kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier! Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.