Chronisch ziek "Dit ben ik… Zie jij dat ik chronisch ziek ben?"


Dit ben ik… Zie jij dat ik chronisch ziek ben? Waarschijnlijk niet! Zo zijn er nog veel meer mensen met een onzichtbare, veelal niet erkende, chronische ziekte. Van de buitenkant lijken we heel normaal en gezond te zijn. Als je goed kijkt zie je misschien dat we er een beetje moe uitzien, ‘maar ach, dat zijn we allemaal wel eens’. Wat je van de buitenkant vaak niet ziet is dat we, althans ik, zeer beperkt worden in het dagelijks leven. Elke dag moet ik keuzes maken: wat doe ik wel vandaag en wat lukt niet?

Op mijn blog Wonen, Maken & Leven heb ik ruimte gemaakt om een stukje bewustzijn en begrip te creëren voor deze situatie waar veel mensen, en ik, mee te maken hebben. Dit doe ik door een persoonlijk kijkje in mijn leven te bieden en informatieve artikelen over chronisch ziek zijn te plaatsen. Daarbij zijn het (h)erkennen van grenzen en positief blijven terugkerende onderwerpen op deze blog.


Lees verder:
> Wat ik heb?
     "Mijn sociale leven hangt aan elkaar met disclaimers"
    "Ik was altijd een bezige bij, deed alles snel-snel-snel... dat is nu wel anders "


Of lees over:
    Ik wil graag "een stukje bewustzijn en begrip te creëren voor de onzichtbare ziekte"
"Ik ben
behalve chronische ziek, ook chronisch positief... die kennis deel ik graag"
Als jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier! Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.