Inhoud

Op deze website vind je artikelen over wonen, maken en leven door de ogen van een grafisch vormgever en tekstmaker. Het is een verzameling van creatieve kronkels, in woord en beeld.


Maken: Inspiratie is Overal 
Creatief zijn en inspiratie opdoen zijn dingen die mij dagelijks bezighouden. Bewust of onbewust. Ik zie overal vormen, kleuren en letters die mij inspiratie geven om weer iets nieuws te creëren. Onder het thema Inspiratie is Overal biedt ik een kijkje in mijn grafische portfolio en andere creatieve uitingen.

Lees bijvoorbeeld: Van fruit tot MUST
Wonen en leven: Belevenissen
Bewust kijken naar alledaagse dingen in het leven. Situaties omschrijven met een gedetailleerde pen. Mooie en inspirerende voorwerpen uitlichten. Als tekstmaker zet ik woorden in een aangename volgorde. Met een creatieve, persoonlijke en indien nodig met een commerciële twist. Belevenissen en voorwerpen, voorzien van een sprankje column.

Lees bijvoorbeeld: Reislustige stickersRecentelijke veranderingen

Wonen, Maken & Leven is als blog gestart in 2015. Door veranderde persoonlijke blogdoelen en de toenemende druk rondom social media en wetgevingen heb ik recentelijk besloten mijn eigen plan te trekken. Sinds maart 2018 ben ik gestopt met bloggen en heb ik ruim 400 artikelen offline gehaald.

Natuurlijk stop ik niet met schrijven en publiceren. De schrijversinkt kruipt namelijk waar het niet kan gaan en is niet te stoppen. Op deze website lees je daarom artikelen en columns in een creatief jasje. Enkele eerder verschenen artikelen komen in aangepast vorm weer terug zodat ze beter in mijn persoonlijke portfolio passen.


Ik wens je veel leesplezier!
Groetjes, Afina○ De afbeeldingen die ik gebruik zijn een combinatie van eigen foto's en betaalde en rechtenvrije stockbeelden ○


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Ik ben geen blogger of influencer, maar een grafisch vormgever en tekstschrijver. Vanuit dit oogpunt schrijf ik artikelen op wonen, maken en leven. Deze website heeft geen winstoogmerk of commerciële inslag. Met het bekijken van deze website ga je automatisch akkoord met het gebruik van de standaard cookies van Blogger (onderdeel van Google). Meer informatie over cookies en de privacy lees je hier

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.