Leven


Een gebruiksaanwijzing voor het leven zou handig zijn. Dat je geboren wordt en dat er samen met de nageboorte een gebruiksaanwijzing nageleverd wordt. Maar ja... dat is nou eenmaal niet zo, we moeten het vaak zelf uitvogelen. Als het even meezit hebben we de basis van onze ouders meegekregen, de zogeheten normen en waarden die jou gevormd hebben - al dan niet op een geïnspireerde bron van wijsheid gefundeerd.

De rest van het leven wordt vanzelf gevormd door de situaties en omstandigheden die op ons pad komen. Op deze blog zul je, in dit vernieuwde onderwerp, artikelen vinden met tips voor dit alledaagse leven. Denk hierbij aan tips voor het omgaan met stress, het invullen van je tijd, tips voor je werk en huishouden en dergelijke. Deze zullen in de komende weken online komen.


      Lees bijvoorbeeld dit artikel met 5 tips om nu te beginnen met ontrommelen.


Wonen, Maken en Leven is een inspirerend en informatief blog, maar met een persoonlijk sausje. Alle artikelen die ik schrijf gaan over onderwerpen waar ik echt wat mee heb.


Over leven met een chronische ziekte

Leef jij, net als ik, met een chronische ziekte? Op deze blog vind je nuttige en persoonlijke artikelen hierover (onder de tag chronisch ziek) maar er zullen geen nieuwe onderwerpen meer bij komen. Deze verschijnen sinds kort allemaal op mijn andere blog, Over Chronisch Leven, waar ik uitsluitend schrijf over leven met een chronische ziekte. Ook deze blog heeft een flinke persoonlijke noot: ik verwerk vaak mijn eigen verhaal en ervaringen in de artikelen. Je vindt er informatie over het omgaan met een chronische ziekte, het kweken van begrip en praktische tips en weetjes over dit onderwerp.
Als jij geen artikel wilt missen van mijn blogs kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier! 


Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.