Maken


Creatief zijn is heel belangrijk voor mij. Ik vind het mooi om een idee in je hoofd vorm te geven en het ook daadwerkelijk te maken, te realiseren. De ene keer lukt dat wat beter dan de andere keer natuurlijk, maar creativiteit houdt nooit op.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, ik ben namelijk grafisch vormgever. Het liefst krijg ik slechts een eenvoudige briefing en de vrije hand. Dan maak ik de leukste dingen – mag ik dat over mezelf zeggen? ;)

Ook kan ik helemaal blij worden van mooie papiertjes, ‘knutselspullen’, washitape, en andere kantoorartikelen. Regelmatig maak ik zelf kaarten – nee hoor, 'slowmail' is nog lang niet uitgestorven – en doe ik mijn best om (kleine) cadeautjes mooi en origineel in te pakken. Want iemand blij maken met een kleinigheidje is het mooiste wat je kunt doen.

Daarnaast uit ik ook op andere manieren mijn creativiteit en vind ik het leuk om inspirerende idee├źn te delen. Het resultaat daarvan lees en zie je op mijn blog. 
Enkele tags binnen het onderwerp Maken:
      #DIY  #Fotografie  #Cadeau 
#Made by me   #Papierwaren en knutselspullen   
      #In de spotlight   #Boeken  #Grafische vormgevingAls jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier!

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog schrijf ik over interessante onderwerpen. Sommige inspirerende afbeeldingen heb ik gevonden op het wereldwijde web. Ik doe altijd mijn best om de juiste bron hierbij te vermelden. Staat jouw beeld op mijn blog en heb je dat liever niet? Laat het me weten dan pas ik het aan. --------- Juist wel jouw foto of product op mijn blog? Ga naar de pagina contact voor meer informatie en/of neem contact op via het contactformulier.

Disclaimer

At this blog I write about interesting things. Some pics at my blog aren't mine, I did find them at the worldwide web. I always do my best to mention the correct source. Is your picture at my blog and you prefer not to? Let me know then I will adjust it.