Maken

Creatief zijn is heel belangrijk voor mij. Ik vind het mooi om een idee in je hoofd vorm te geven en het ook daadwerkelijk te maken, te realiseren. De ene keer lukt dat wat beter dan de andere keer natuurlijk, maar creativiteit houdt nooit op. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, ik ben namelijk grafisch vormgever. Het liefst krijg ik slechts een eenvoudige briefing en de vrije hand. Dan maak ik de leukste dingen – mag ik dat over mezelf zeggen? ;)

Ook kan ik helemaal blij worden van mooie papiertjes, washitape, en andere kantoorartikelen. Regelmatig maak ik zelf kaarten en doe ik mijn best om (kleine) cadeautjes mooi en origineel in te pakken. Want iemand blij maken met een kleinigheidje is het mooiste wat je kunt doen. Daarbij vind ik het leuk om af en toe in mijn art journal inspirerende pagina's en doodles te maken zoals je in deze blog kunt zien.


Ik uit dus op diverse manieren mijn creativiteit en deel graag mijn creaties en andere inspirerende ideeën. Het resultaat daarvan lees en zie je op mijn blog.

Als jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier!

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.