Over mij


        "Begin de dag met een dansje
                                     en lach de hele dag!"Hoi! Ik ben Afina, net iets voorbij de dertig, wonend in regio Rotterdam samen met mijn man V. Ik heb een fascinatie voor woorden, die ik onder andere uit op deze blog. Van de vele tientallen hobby’s waar ik ooit mee begonnen ben, is bloggen er eentje waar ik graag en regelmatig mee bezig ben. 

Eigenlijk komen in mijn blog al mijn hobby’s samen; van schrijven, tot decoreren en creatief bezig zijn. Deze onderwerpen vormen, samen met persoonlijke en informatieve artikelen over mij en mijn chronische ziekte, de content op wonen-maken-leven.nl

Je leert mij beter kennen op mijn blog en doet inspiratie op voor jouw interieur, buitenruimte, creatieve projecten zoals cadeaus en decoratie.ONE-LINERS
Bovenaan deze pagina zie je er al eentje, maar hier volgen nog enkele one-liners die op mijn lijf geschreven staan:
  • Part-time grafisch vormgever, maar fulltime creatief
  • “Creatieve mensen hebben geen rommel, maar overal ideeën liggen”
  • Niet alleen chronisch ziek, maar vooral chronisch positief
  • Het is gelukkiger te geven dan te ontvangen
  • Altijd voor de volle honderd procent!
  • Guilty pleasures: bitterballen en kroketten

I LOVE
Er zijn veel kleine dingen waar ik mijn geluk en plezier in het leven uithaal. Enkele daarvan zijn: familie & vrienden, thee, gebarentaal, vers fruit, picknicken in de zon, tapas, mooie papiertjes, muziek, cadeautjes geven, lezen en nog veel meer!


Wonen, Maken & Leven
Nu je mij een stuk beter hebt leren kennen ben je klaar om aan mijn blog te beginnen. Lees de blogs op de homepagina, bekijk ter introductie de pagina's in de menubalk bovenin of vind je weg via de tags en artikelen hier aan de zijkant.


Als jij geen artikel wilt missen van mijn blog kun je mij het beste volgen via Facebook
Veel leesplezier!

 Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Disclaimer

Op deze blog lees je informatieve artikelen, persoonlijke blogs en nuttige tips over wonen, creatieve projecten en leven met een chronische ziekte. Deze blog heeft geen winstoogmerk, geen commerciële inslag en geen ambitie tot influencer.

Disclaimer

Alle gebruikte foto's en teksten zijn zorgvuldig door mij samengesteld. Zonder toestemming content overnemen wordt niet op prijs gesteld. Delen mag wel, met vermelding van en link naar deze website. Bij twijfel, stuur een berichtje via het contactformulier.